Verkeersschool Van Meurs

Voorburggracht 171
1722 GD Zuid-Scharwoude

Tel. 0226-320221
E-mail: vks.meurs@quicknet.nl

Gastenboek

Lees hier ons gastenboek!

Marlou 21 maart 2018 23:06 | Alkmaar
Echt en super goeie rijschool heb op latere leeftijd me rijbewijs gehaalt nooit verwacht dat ik zou slagen maar met goeie begeleiding van jan toch geslaagt zeer zeker aan te prijzen deze rijschool
Dianta 03 september 2017 00:30 | Oudkarspel
JAN!! Mijn steun en toeverlaat, ik voel mij vereerd je te hebben mogen leren kennen van je te hebben mogen leren met je heb kunnen lachen en ga O maar door. Kort om lieve lieve Jan van Meurs bedankt voor alles ik had mij geen fijnere instructeur kunnen wensen. Met andere woorden kan ik een ieder die oveweegt te gaan rijden bij van Meurs te zeggen gewoon DOEN het zijn mensen die hun vak verstaan de tijd voor je nemen en je de zelfverzekerdheid geven die je nodig heb. Ik zeg dan ook met volle overtuiging #VerkeerscoolVanMeursRocks dikke duim omhoog! ;)
L.Somers 21 januari 2017 22:22 | langedijk
wat een ellende bij deze rijschool. Facebook tijdens het lessen en een cbr percentage van 30% hebben. Gauw weg naar andere rijschool
Carin 15 november 2016 21:20 | Zuid-Scharwoude
Wat een mannetje die Jan van Meurs, zo gek als een deur maar les geven kan hij wel.
In 1x geslaagd
Dank je wel Jan voor alle fijne uurtjes die ik mee gemaakt heb en bedankt voor het gebak, vis en noem maar op wat we tijdens de buiten ritjes gedaan hebben. :notworthy:
Ramon 31 januari 2016 20:54 | Broek op Langedijk
Hallo Jan en Kevin,

Ik ben begonnen met lessen bij Kevin, onderweg veel lol gehad en veel geleerd.
Bij Jan de puntjes op de i gezet met als resultaat......geslaagd.

Bedankt voor deze fijne leerervaring. :notworthy:
tiny 05 september 2014 09:09
jaren geleden mijn rijbewijs gehaald en nog steeds denk ik met veel plezier terug aan mijn lessen met jan.
en een tomtom heb ik niet nodig, wij hebben borden leren lezen! :nono:

h.g tiny
Asha Brouwer 19 september 2013 13:43 | Alkmaar
Altijd met veel plezier bij van meurs gereden! Was altijd gezellig en we hebben leuke rij tochten gemaakt!;)
Ose Cornelissen 22 augustus 2013 00:02 | Alkmaar
Hallo Verkeersschool van Meurs,

Het is alweer 15 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Heb altijd met heel veel plezier mijn rijlessen gekregen van Jan. Tot vandaag de dag denk ik daar nog met plezier aan terug. Vandaar dat ik even besloot te kijken of jullie nog bestaan. En gelukkig jullie zijn er nog!

Weet niet of Jan mij nog kan herinneren. Aangezien het zo lang geleden is. Weet nog dat hij mij de eerste les vroeg hoe het zo is gekomen dat ik bij hem rijlessen wilde nemen. Ik vertelde hem dat ik via de goudengids willekeurig een rijschool koos en dat nummer draaide. Vervolgens nam een super aardige mevrouw de telefoon aan. Dat was voor mij de doorslag. Jan vertelde mij weer dat dat zijn vrouw was en lachte heel trots. Dat vergeet ik nooit meer.

Daarna volgde er lessen met veel geduld in een gele BMW. Jan met kop koffie in de auto - een sigaretje! Veel gezelligheid.

Bedankt voor de fijne rijlessen, het ga jullie goed!

Groetjes Ose
Lisa van Zelm 27 december 2012 10:19 | Broek op Langedijk
Na zes weken mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dat was me zonder Jan niet gelukt! Altijd gezellige uurtjes, na elke les was ik weer bijgepraat over het Sinterklaasjournaal. Samen naar de Hema en op zoek naar cartridges, goeie tijden.
Bedankt voor alles!
Andy 21 december 2012 08:18 | Uitgeest
Bedankt voor alle gezellige lessen en alle bakkies koffie. De bakkies pleur ja, die zullen toch hebben bijgedragen aan het in één keer behalen van mijn rijbewijs!
Inloggen Powered by ESVUB